cabaret drietal zet de carrousel op zn kop

Het drietal van 3Koteboebo staat garant voor een avond veelzijdig cabaret uit Salland. Wat zij te vertellen hebben is soms op het randje, soms idioot en bizar, maar veelal herkenbaar en altijd vrolijk en onschuldig. Een sterk onderdeel van de voorstelling is de muziek.

Je belandt in de jaarlijkse vergadering van de duivenmelkersvereniging. Natuurlijk komt het noodzakelijke officiële gedeelte van de agenda aan bod. Helaas kan de gehele agenda van de avond nog niet gepresenteerd worden, omdat de voorzitter van de vereniging nogal laks van aard is. Wel is er na de pauze een verrassing voor de bezoekers georganiseerd. De duivenmelkers hebben een artiest bereid gevonden om voor de vrolijke noot te zorgen! Wie dat is of zijn, zeggen we natuurlijk nog niet, want anders is het geen verrassing.

Even heerlijk ontspannen, lachen, gieren en brullen. Bij binnenkomst krijg je een kopje koffie. Al met al genoeg redenen om de jaarvergadering te bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.3koteboebo.nl. Kaarten zijn te bestellen via www.theatercarrousel.nl en kosten €18,00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.