Home / archiefcentraal / burgemeester noten leest kerstverhaal voor in nieuwleusen

burgemeester noten leest kerstverhaal voor in nieuwleusen

Zaterdag 12 december was het voor het eerst mogelijk om kaartjes af te halen. De belangstelling was groot. Voor de beide samenkomsten is nu ongeveer driekwart van de beschikbare kaarten uitgegeven.

Op 24 december zijn er twee kerstsamenkomsten in de Schakel. De eerste begint om 19.00 uur en is vooral bedoeld voor kinderen en hun (groot)ouders. Vanaf 18.30 uur is er een Sing-in met het gospelkoor Tehillim. Ze zingen kerstliederen uit hun eigen repertoire. Tijdens de samenkomst werken verder mee Music Ardore, de kerstband en kinderen. Na afloop van deze samenkomst zingt Tehillim binnen verder, ter afsluiting.

De tweede samenkomst begint om 21.30 uur. Vanaf 21.00 uur is er een Sing-in. Het Christelijk gemengd koor Sursum Corda en het kinderkoor Spirit of Joy zingen dan binnen kerstliederen uit eigen repertoire. Tijdens de samenkomst werken verder Music Ardore, de Kerstband en kinderen mee. Zowel voor als na beide samenkomsten speelt Music Ardore buiten kerstliederen bij de Kerststal.

Wie het Kerstverhaal voorleest, bleef lang een verrassing. Maar nu kan de organisatie melden dat onze burgemeester Han Noten daartoe bereid is gevonden. Hij zal dit zelfs in beide samenkomsten doen. Kijk voor meer informatie op www.kerkpleinnieuwleusen.nl of www.de-voorhof.nl, of mail naar kerstavond@kerkpleinnieuwleusen.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.