bollen uit noordoostpolder naar witharen

“Het is geweldig dat wij elk jaar een aantal bollen van mijn broer krijgen”, aldus Louis van Vilsteren, eigenaar van de beeldentuin Witharen. “Mijn broer Chris runt samen met zijn zoon Stef een tulpenbedrijf in Luttelgeest”, het ouderlijk huis van van Vilsteren. “Zij kweken daar tulpen voor de export die in september/oktober worden geplant. Meestal zijn er wel tulpen over, die kunnen wij dan weer goed gebruiken in de tuin.”

Louis, die geen boer werd maar meubelmaker, woont samen met zijn vrouw, keramiste Thea Dijkema in Witharen. Zij stellen elke zomer hun tuin beschikbaar voor zo’n 100 tot 120 beelden van kunstenaars van ver en dichtbij. De zomerexpositie 2016 is vanaf Pasen te bezoeken aan de Witharenweg 24 in Witharen. Kijk voor meer informatie op www.atelierwitharen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.