Home / / bewoners nemen intrek in nieuw oldenhaghen

bewoners nemen intrek in nieuw oldenhaghen

Met hulp van medewerkers, vrijwilligers, familieleden en verhuisbedrijf Veurink verliep de dag soepel. In het wijksteunpunt sprak Henny van den Berg (wijkmanager) de aanwezigen toe: “In tien maanden tijd is er een prachtig gebouw neergezet. Ik wil iedereen die heeft meegewerkt aan dit resultaat hartelijk bedanken. Voor nu wens ik alle bewoners heel veel woongenot toe, ga lekker uw nieuwe appartement bekijken.”

Na het welkomstwoord werd het echt tijd om de nieuwe appartementen te betrekken. Aan decoratie was gedacht: Koopmans Bouw bood de bewoners een kerstster aan, de Veste schonk ieder een boeket bloemen. Bewoners waren blij dat de verhuizing goed is verlopen, de stemming was opperbest.

Lees ook

Telefonisch spreekuur over OV

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona zijn er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren. 55-plussers met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.