bewoners nemen intrek in nieuw oldenhaghen

Met hulp van medewerkers, vrijwilligers, familieleden en verhuisbedrijf Veurink verliep de dag soepel. In het wijksteunpunt sprak Henny van den Berg (wijkmanager) de aanwezigen toe: “In tien maanden tijd is er een prachtig gebouw neergezet. Ik wil iedereen die heeft meegewerkt aan dit resultaat hartelijk bedanken. Voor nu wens ik alle bewoners heel veel woongenot toe, ga lekker uw nieuwe appartement bekijken.”

Na het welkomstwoord werd het echt tijd om de nieuwe appartementen te betrekken. Aan decoratie was gedacht: Koopmans Bouw bood de bewoners een kerstster aan, de Veste schonk ieder een boeket bloemen. Bewoners waren blij dat de verhuizing goed is verlopen, de stemming was opperbest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.