Home / archiefcentraal / asc62 en sv dalfsen organiseren frans hoek keepersdag

asc62 en sv dalfsen organiseren frans hoek keepersdag

Tijdens de keepersdag werken de aanwezige keepers een serie trainingen af, spelen ze een onderlinge competitie en leren ze van ervaren doelmannen. De onderlinge competitie tussen keepers van de verschillende leeftijdsgroepen leidt tot de uitverkiezing van de beste keeper(ster) van het district. Alle finalisten, de nummers één en twee uit iedere groep, worden uitgenodigd voor de finales. Daar strijden ze voor de uitverkiezing van ‘Beste keep(st)er van Nederland’.

De keepersdag staat open voor alle keepers en keepsters. Dus ook meisjes en dames vanaf 6 jaar zijn van harte welkom, net als G-keepers. Deelname aan de Frans Hoek keepersdag kost €19,90 per persoon. Dit is inclusief een speciaal voor deze dag ontworpen T-shirt, een drankje en een lunchpakket. Schrijf je zo snel mogelijk in, want vol = vol!

Meld je aan door een mail te sturen naar keepersdagdalfsen@hotmail.com. Je ontvangt dan een inschrijfformulier, waarop je je gegevens kunt invullen. Wacht niet te lang en verzeker je van een plekje!

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.