zwemschool de vin geeft zwemles in baalderborg groep

Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom en kunnen in kleine groepen in warm water leren zwemmen. De lessen (2 keer per week 2 uur) zijn op dinsdagmiddag en zaterdagochtend. Na een uurtje zwemmen is er tijd om even iets te eten en te drinken. Ouders kunnen ervoor kiezen om aanwezig te zijn, maar zij kunnen ook na twee uur hun kind weer ophalen. Als er les wordt gegeven is er altijd één van de ouders van de groep kinderen aanwezig.

Bij de eerste zwemles zwem je als ouder mee met uw kind. Tijdens de lessen worden de kinderen op professionele en veilige wijze voorbereid op het diploma A, B en C. De startende leerlingen dragen een speciaal zwempak waarin drijvers verwerkt zijn. Hierin kunnen ze veilig en gemakkelijk bewegen en moeiteloos drijven op buik en rug. Als gevolg hiervan voelen zij zich snel watervrij. Doordat de kinderen niet kunnen staan in het zwembad gaan ze automatisch bewegen, waardoor de zwemtechniek sneller wordt aangeleerd.

De kinderen zwemmen af voor een rijks-erkend diploma van de organisatie ENVOZ. De eerste succesvolle snelcursus wordt eind november afgerond. Nieuwe cursussen starten weer vanaf begin december. Aanmelden kan eenvoudig zonder kosten op de site. De badmeesters- en juffen hopen je ontmoeten in het zwembad van de Baalderborg Groep. Mocht je voorafgaand aan je inschrijving een keer willen kijken, dan is dat mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.zwemschooldevin.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.