zwemmers uit ommen presteren goed op nederlands kampioenschap

Voor Gabriëlle waren er naast het zwemmen van vijf persoonlijk records maar liefst drie finaleplaatsen weggelegd. Dat zij zich zo goed staande heeft weten te houden op het ONK, maar ook nog eens erg sterke tijden heeft weten neer te zetten, is met recht uitzonderlijk te noemen. Zij bereikte een 13e plaats op de 200 meter vrije slag, een 16e plaats op de 200 meter wisselslag en een 11e plaats op de 400 meter vrije slag. Op laatstgenoemde afstand verbeterde zij haar persoonlijk record met maar liefst 10 seconden en zwom zij een prachtige eindtijd van 4.27,59.

Ook broer Michael kan met een goed gevoel terugkijken op het ONK. Zowel op de 100 meter vrije slag als op de 200 meter vrije slag heeft hij zijn toch al scherpe tijden nog eens weten te verbeteren. Daarmee heeft hij een bijzonder goede prestatie geleverd. Een mooie verdienste na de vele uren training in de aanloop naar het kampioenschap. Zowel zwemmers als trainer zijn zeer tevreden met de behaalde resultaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.