Home / archiefcentraal / zevenklapper voor avereest

zevenklapper voor avereest

De supporters die vanmiddag naar sportpark De Balk waren gekomen voor Avereest – SVV’56 bewezen zichzelf een goede dienst. Beide ploegen maakten er vanaf het begin een knotsgek duel van. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd.

SVV’56 kwam in de zesde minuut al op voorsprong maar kon hier niet lang van genieten. Twee minuten later maakte Marcel Dijk al gelijk en diezelfde Dijk schoot Avereest in de 21e minuut voor het eerst op voorsprong. Binnen het half uur maakte ook SVV’56 alweer gelijk via Herbert Kamerhuis en met deze 2-2 was ook de ruststand bereikt.

Na de rust kwam Avereest in de 55e minuut voor de tweede maal op voorsprong via René Koster maar ook nu volgde een snelle gelijkmaker. Na een uur spelen maakte Glenn Stubbe namens SVV’56 weer gelijk. Vanaf minuut 65 maakte Avereest echter in rap tempo korte metten met de bezoekers.

Allereerst schoot Matthijs Platvoet (’65) de thuisploeg voor de derde keer van de middag op voorsprong. Deze keer liet Avereest echter geen snelle gelijkmaker meer toe en via twee snelle treffers achter elkaar van René Koster (’71 en ’72) stond het ineens 6-3. Vlak daarna maakte Bart Koster (’76) er zelfs 7-3 van en was de wedstrijd in tien minuten tijd met vier doelpunten van de thuisploeg ineens beslist.

Daar bleef het bij vanmiddag. Een knotsgek duel waarin de doelpunten elkaar rap opvolgden met een flinke 7-3 overwinning voor Avereest als resultaat. Avereest is door deze zevenklapper voorlopig ‘the best of de rest’ in 4D. Het staat nu op een gedeelde derde plek met SC Rijssen achter de twee koplopers SVVN en Rijssen Vooruit.

Volgende week staat de kraker tussen beide nummers drie op het programma. Avereest gaat dan op bezoek bij SC Rijssen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.