wie wordt gewoon doener van jaar 2015

“In de afgelopen jaren heeft de gemeente Hardenberg gemerkt dat de mentaliteit van de inwoners of ondernemers vaak van doorslaggevende betekenis is”, licht burgemeester Peter Snijders toe. “De ‘handen-uit-de-mouwen-mentaliteit’ maakt dat er veel gebeurt en wordt gerealiseerd in de regio Hardenberg. De inwoners en ondernemers vinden dit vaak heel gewoon en vanzelfsprekend. De gemeente Hardenberg daarentegen vindt dit bijzonder en wil graag deze authentieke mentaliteit van inwoners en ondernemers in het zonnetje zetten, dit doen we onder andere door het houden van deze verkiezing.”

Sinds deze week kunnen ‘Gewoon doeners’ weer genomineerd worden. Alle inwoners en ondernemers maken kans om genomineerd te worden op basis van een aantal eenvoudige spelregels. Om in aanmerking te komen voor een nominatie moet sprake zijn geweest van een aansprekende prestatie of inzet op een onderscheidende of innovatieve wijze. Daarnaast geldt dat de aangedragen kandidaten in de gemeente Hardenberg moeten wonen of gevestigd zijn. Tot slot moet de inzet of prestatie geleverd zijn in het jaar 2015.

Aanmelden
‘Gewoon doeners’ kunnen genomineerd worden door een mail te sturen naar gewoondoen@hardenberg.nl vóór 10 december. Belangrijk is dat daarbij de volgende gegevens vermeld worden:
– Naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres van de aangedragen persoon;
– Motivatie waarom juist deze persoon de titel verdient;
– Eigen naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent.

Een onafhankelijke jury stelt op basis van de inzendingen drie genomineerden vast en maakt de winnaar bekend tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.