wie verdient volgens jou de vrijwilligerspluim

Er gebeuren veel mooie dingen binnen het vrijwilligerswerk in Ommen. Volgens de gemeente mogen we daar trots op zijn, maar staan we er nog te weinig bij stil. Door jaarlijks een Vrijwilligerspluim uit te reiken, wil de gemeente Ommen laten zien dat ze het lokale vrijwilligerswerk waarderen en trots zijn op wat deze mensen hebben gedaan.

Iemand aanmelden voor de Vrijwilligerspluim 2015 kan via het aanmeldformulier. Je kunt deze ook afhalen bij het Publieksplein in het gemeentehuis Ommen. Een jury, bestaande uit leden van de klankbordgroep van het Vrijwilligerssteunpunt en wethouder Ko Scheele, beoordeelt alle aanmeldingen en selecteert drie genomineerden.

Om in aanmerking te komen voor een nominatie moet je aan een aantal criteria voldoen. Hij of zij moet zich recent vrijwillig hebben ingezet, afkomstig zijn uit de gemeente Ommen en de inzet moet onderscheidend en inspirerend zijn. Wie verdient volgens jou de Vrijwilligerspluim?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.