Home / archiefcentraal / wethouder ter keurst deelt eerste ervaringen in ommen

wethouder ter keurst deelt eerste ervaringen in ommen

Ter Keurst heeft onder andere ruimtelijke ordening, volkshuisvesting & wonen, verkeer & vervoer, milieu & duurzaamheid en plattelands vernieuwing in zijn portefeuille. Kortom, genoeg om over te praten. Dit openbare gedeelte begint om 20.30 uur. Een ieder is welkom.

Hieraan voorafgaand zal de ledenvergadering van het CDA plaatsvinden. Deze vergadering begint om 19.30 uur. Aan de orde komen onder andere een bestuurswisseling en de nieuwe werkwijze van het bestuur. Leden zijn van harte welkom in De Kern aan de Bouwstraat in Ommen.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.