Home / archiefcentraal / wensstichting 4 mille rijker na grote veiling

wensstichting 4 mille rijker na grote veiling

Met bijna honderd bezoekers en een opbrengst van 4000 euro is de veiling voor Wensstichting Vechtdal is de tweede editie van ‘Veilloos’ vrijdagavond een groot succes geworden. 

De gasten werden op de Driehoekhoeve in Stegeren door gastvrouw en heer Marian & Jan Schuttert ontvangen in hun eigen stallen. Alles was uit de kast gehaald om hen een top avond te bezorgen. De Beerze Bulten serveerde overheerlijke broodjes en Jhonny and the Rockers zorgde voor een geweldige muzikale omlijsting.

Doel van de avond was het ophalen van een mooi geldbedrag voor de Wensstichting middels een veiling. Met een opbrengst van 4000 euro is dat ruimschoots gelukt. Aan het eind van de veiling werden er nog twee bijzondere kavels ingebracht; gastheer en spreker Jan Schuttert veilde een varken en Jhonny and the Rockers veilde een huiskamerconcert. Beide kavels droegen goed bij aan de totale opbrengst

De organisatie, de Junior Kamer Vechtdal, was erg tevreden en denkt over een vervolg volgend jaar.

De Wenstichting is actief in de regio Vechtdal, om voor organisaties en personen maatschappelijk verantwoorde projecten te verwezenlijken. Jaarlijks worden één of meerdere projecten door de Wensstichting gekozen en gesteund. Wensen kunnen alleen van materiële aard zijn. De Wensstichting zorgt voor de aanschaf en overhandiging van het object. Voorbeelden van wensen zijn: een nieuw speeltoestel voor een kinderopvang, een nieuw ingerichte koffiekamer in een bejaarden zorgcentrum of een website voor een lokale maatschappelijk actieve organisatie. Kijk voor meer informatie op www.wensstichting.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.