Home / archiefcentraal / wat bezielt je om te geloven

wat bezielt je om te geloven

“We halen allemaal wel eens iets stoms uit en krijgen dan te horen wat bezielt jou?”, laat de organisatie weten. “Waar ben jij nou helemaal mee bezig? Zo is het ook wanneer ze jou de vraag stellen ‘wat bezielt jou?’ Wie volg jij, wie is jouw idool? Vanuit ons geloof denken we in de dienst op zondag 15 november na over wat ons bezielt om Jezus te volgen.”

“We nodigen iedereen allen van harte uit voor deze kerk-zonder-merk dienst. Wij hopen een inspirerende dienst neer te zetten voor jong en oud.” Het programma begint om 10.00 uur met koffie, thee, of fris met wat lekkers. Om 10.30 uur begint de dienst met spreker Johan Otten. Muziek wordt verzorgd door Jacco Aalbers. Speciaal voor deze dienst gaan enkele zangtalenten live zingen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.