vv avereest pakt winst in doelpuntenfestijn

VV Avereest heeft zaterdag tegen VVA in een waar doelpuntenspektakel een 7-3 overwinning geboekt. Onderstaand verslag werd vanuit Avereest ingezonden. 

VV Avereest kwam vroeg op achterstand, maar hierna werd het spel van Avereest steeds beter. In de eerste helft ging het qua stand nog gelijk op, maar in de tweede helft scoorde VVA aan de lopende band en zette een korfbaluitslag neer. Het werd maar liefst 7-3.

Al in de zevende minuut kon Avereest tegen een achterstand aankijken. Sebastiaan Bolks schoot diagonaal laag langs de 2e paal en liet Bunk kansloos: 0-1. Twee minuten later legde Marcel Dijk aan voor een vrije trap op 19 meter. Hij vuurde de bal langs de muur en via de hand van de keeper belandde de bal in het net: 1-1. In de 22e minuut was Marcel Dijk goed voor één van de hoogtepunten van de middag. Met een stift van 22 meter liet hij iedereen naar de bal turen, die vervolgens perfect in de verre kruising daalde: 2-1. Na een half uur kwamen de gasten tegen de verhoudingen in op gelijke hoogte. Een scherpe vrije trap vanaf links werd vlak voor de lijn in het doel gewerkt door Herbert Kamerhuis: 2-2.

Tien minuten na rust was Rene Koster succesvol. Vanaf een meter of 22 schoot hij met de wind mee op goal over de keeper en de 3-2 was een feit. Vier minuten later was het alweer gelijk. SVV kreeg een vrije trap op 20 meter en via de muur belandde de 3-3 in de touwen. Wederom ging VVA op zoek naar de voorsprong en Matthijs Platvoet beloonde zijn drive met de 4-3. Zeven minuten later bouwde Rene Koster de score verder uit. De Sibculose keeper had te veel moeite met zijn schot van 22 meter en aldus lag de 5-3 in de touwen. Slechts een minuut later was Koster alweer goed voor zijn derde van de middag. Het was tevens het tweede hoogtepunt van de middag en zijn tweede halve omhaal: 6-3. Avereest viel vrijuit aan en drie minuten later was het alweer raak. Ditmaal was het Bart Koster die een assist van zijn broer in het net werkte. Vanuit een corner kopte Rene Koster door naar Bart die vervolgens de eindstand op het scorebord zette: 7-3. In de laatste tien minuten schoot Matthijs Platvoet nog voorlangs en voorkwam de keeper de 8-3 op een volley van Jeroen Dijk. Als laatste wapenfeit voorkwam de SVV goalie nog een doelpunt van Yorick Bonen, na wederom een mooie aanval van Avereest. Na deze overwinning is VVA twee plaatsen geklommen. Avereest steeg van de vijfde naar de derde plek op de ranglijst.

Komende zaterdag neemt Avereest het op in Rijssen tegen de plaatselijke SC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.