Home / archiefcentraal / vv avereest ontvangt dkb in strijd tussen subtoppers

vv avereest ontvangt dkb in strijd tussen subtoppers

Avereest doet het goed in de tweede periode. Beide wedstrijden werden gewonnen en VVA staat hier bovenaan. In de algehele stand is Avereest geklommen van de vijfde naar de vierde plek. Drie weken terug werd gewonnen van SVV met 7-3 en twee weken geleden werd een knappe uitslag neergezet in Rijssen. De plaatselijke Sport Club werd met 0-3 verslagen.

De tegenstander van zaterdag, DKB, heeft ook beide wedstrijden in de tweede periode gewonnen en staat daarmee tweede op deze stand. In de algehele stand staat DKB weer één plek boven Avereest.

Zware dobber
Avereest heeft altijd een zware dobber aan De Krimse Boys. Vorig seizoen won DKB in De Krim en ook in Balkbrug van VVA. Op sportpark De Balk werd het 1-3. Avereest heeft in de vorige twee wedstrijden vertrouwen getankt en ook de bovenste plek in de tweede periode geeft goede moed om op deze weg door te gaan. Dit geldt natuurlijk ook voor DKB, dat graag die plek van VVA wil innemen.

Zaterdagmiddag zal VVA alle zeilen moeten bijzetten om weer eens van de geduchte Krimse Boys te winnen en zodoende de koppositie van de tweede periode te behouden. Mocht Avereest winnen van de geel-zwarte formatie, dan haalt het ook nog eens DKB in op de algehele ranglijst. Kortom genoeg belangen en ingrediënten voor een spannende wedstrijd.

De wedstrijd VV Avereest-DKB begint om half drie op Sportpark De Balk.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.