Home / archiefcentraal / vrijwilligers tennisvereniging dalfsen in het zonnetje

vrijwilligers tennisvereniging dalfsen in het zonnetje

Na het drinken van het eerste glaasje kreeg voorzitter Edwin de Jong het woord. Hij sprak zijn waardering uit naar allen die voor of achter de schermen praktisch, theoretisch, regelend, organiserend, opruimend, bladvegend, sponsors zoekend, competitie aanmeldend en volgend, moeilijke gesprekken voerend, clubhuis schrobbend, nieuw bestuur zoekend, bezig waren geweest.

Er werd stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan Erik Huijgen (40 jaar lid en betrokken bij de bouw/verbouw van het clubhuis), hij overleed helaas in september. Edwin sprak ook over de goede en gezellige sfeer, dat ook weer nieuwe leden aantrekt. Er worden weer nieuwe toernooien georganiseerd. En ook trainer Age heeft veel nieuwe ideeën, die ook uitgevoerd worden.

Elk jaar wordt een beker uitgereikt aan een vrijwilliger die zich op speciale wijze heeft onderscheiden. Dit jaar viel die eer te beurt aan Flip van Leeuwen. Hierna lieten alle aanwezigen het stamppottenbuffet goed smaken. Hulde aan Het Roode Hert. Na het toetje werd de baancommissie bedankt en werd er nog gezellig nagepraat.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.