Home / archiefcentraal / voorlichtingsavond toekomstige ouders in hardenberg

voorlichtingsavond toekomstige ouders in hardenberg

Het doel van deze avond is de aanstaande ouders goed te informeren, zodat er uiteindelijk met een goed gevoel op de zwangerschap en bevalling kan worden teruggekeken. Een verloskundige van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis en twee gespecialiseerde kraamverpleegkundigen leggen alles rustig en duidelijk uit aan de aanstaande ouders en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de voorlichting:
• Wanneer moet ik bellen naar de verloskundige of het ziekenhuis
• Het verloop van een bevalling
• Pijnbestrijding rond de bevalling
• Keizersnede
• Uitleg over voeding voor de baby

Deze voorlichtingsavond is voor alle zwangeren in de regio. Zwangeren die onder behandeling van een gynaecoloog staan, krijgen daarnaast een uitnodiging voor de avondpoli op maandagavond. Dit is bijvoorbeeld voor vrouwen met diabetes of epilepsie. De verloskundige van het ziekenhuis neemt de tijd om uitgebreid uitleg te geven over onder andere de controles en het aanvragen van kraamzorg.

De voorlichtingavond vindt plaats in Brasserie Santé van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg en is gratis toegankelijk. Voor vragen of inlichtingen kan je ontact opnemen met het secretariaat Gynaecologie van 9.30 tot 11.30 uur via 0523-276374. Belangstellenden voor de voorlichtingsavond kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op www.sxb.nl of door een mail te sturen naar: j.hiddink@sxb.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.