voorbereidingen veilloos 2015 in volle gang

“We zijn op de goede weg”, laat organisator Steven Gerrits weten. “De meeste zaken zijn geregeld. Het horecagedeelte wordt in samenwerking met de Beerze Bulten verzorgd en Jhonny and the Rockers zorgen voor de muzikale omlijsting. Dit zal een bijzonder optreden zijn, aangezien de Rockers voor de gelegenheid een akoestisch optreden verzorgen. Daarnaast zal Rogier Lukas van Vechtstede Notarissen de veiling verzorgen. Naarmate het evenement dichterbij komt, worden we steeds enthousiaster. Dat zien we ook in de aanmeldingen, deze stroomden de afgelopen weken binnen. We zetten in op 150 gasten, op dit moment zitten we op de helft.”

Het programma voor Veilloos 2015 is op te delen in twee gedeeltes. Van 18.00 tot 20.00 is er een borrel in de Herbergkamer. De gasten kunnen onder het genot van een hapje en drankje de week bespreken en afsluiten. Vanaf 20.00 begint het ‘formele’ gedeelte. Jan en Marian Schuttert houden een woord van inspiratie in de Vechtdalstal. Hierna is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje na te praten. Het inspiratiewoord wordt afgesloten met de veiling ten behoeve van De Wensstichting Vechtdal.

Wensstichting

De Wensstichting Vechtdal realiseert maatschappelijk verantwoorde projecten. Jaarlijks worden één of meerdere projecten van materiële aard door de Wensstichting gekozen en gesteund. De Wensstichting zorgt voor de aanschaf en overhandiging van het object. Een nieuw speeltoestel voor een kinderopvang, een nieuw ingerichte koffiekamer in een bejaarden zorgcentrum of een website voor een lokale maatschappelijk actieve organisatie zijn voorbeelden van gesponsorde wensen. Kijk voor meer informatie op www.wensstichting.nl.

Aanmelden voor Veilloos 2015 kan nog steeds. Ga naar de website en klik rechts op de Veilloos button.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.