Home / archiefcentraal / voorbereidingen dedemsvaart natuurlijk al in volle gang

voorbereidingen dedemsvaart natuurlijk al in volle gang

Het grootste gedeelte van de sponsoren die het festival hebben gesteund in 2014 en 2015, hebben alweer aangegeven ook volgend jaar van de partij te zijn. Maar de organisatie gelooft dat er in en om Dedemsvaart nog meer bedrijven en ondernemers zijn die Dedemsvaart en het Kotermeer een warm hart toedragen.

Ook qua vrijwilligers heeft de organisatie al van velen mogen vernemen dat ze weer van de partij zijn in 2016. Maar, zo vertelt Arsanio, “wij hebben nog meer vrijwilligers nodig tijdens de dag. Wij delen de dag voor de vrijwilligers op in twee diensten, bijvoorbeeld van 8.00 tot 17.00 en 15.00 tot 23.00”. Te denken valt aan logistieke hulp (opbouw/afbouw), barmedewerking, catering A (backstage) of catering B (bezoekers), media (fotograaf, videograaf), hulp aan de informatiebalie, grafischmedewerker, begeleiding/toezicht activiteiten, promotie of gewoon als reserve vrijwilliger.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via www.dedemsvaartnatuurlijk.nl. Let op: Geef jezelf alleen op als je ook echt bereid bent om mee te helpen! Per 17 november is de vernieuwde en verbeterde website live gegaan. Deze geeft een duidelijker overzicht van alle activiteiten op Tweede Pinksterdag 2016, aangevuld met leuke foto’s en video’s. Was jij op het festival 2014 of 2015 aanwezig? Dan heb je een grote kans jezelf of je gezinsleden terug te zien op foto of video! Bezoek www.dedemsvaartnatuurlijk.nl en laat op de facebookpagina weten wat je van de nieuwe site vindt.”

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.