Home / archiefcentraal / volleybaldames flash onderuit in bedum

volleybaldames flash onderuit in bedum

De volleybaldames van Flash Nieuwleusen zijn zaterdag onderuit gegaan op bezoek bij Dio Bedum, de nummer twee op de ranglijst. De thuisploeg won met 3-1 in sets.

Flash begon de openingsset zeer sterk en de speelsters van Bedum wisten dan ook niet wat hen overkwam. Toch kwam de thuisploeg weer terug en werd het heel spannend wie de set zou pakken. Uiteindelijk trok Flash aan het langste eind en werd deze set gewonnen met 24-26.

De tweede en derde set begon Flash slecht. Dio Bedum werd steeds beter en Flash had hier geen antwoord op. De servicedruk van Bedum was goed en Flash maakte veel servicefouten. De passes kwamen redelijk bij de spelverdeler maar de aanvallers maakten het niet af. Toen Flash al tegen een ruime achterstand aankeek kwamen de dames na een aantal wissels eindelijk weer op gang. Helaas mocht dit niet baten en gingen de tweede en derde set verloren.

Het begin van de vierde set was weer goed voor Flash. Er werden aan beide kanten mooie punten gescoord, maar na een spannende eerste fase konden de meiden uit Nieuwleusen dit niet vasthouden en liep Bio Bedum weer een aantal punten uit. Flash wilde er graag nog een vijfsetter van maken, maar die vlieger ging niet op want de set eindigde in 25-22.

Na de nederlaag stond er nog wel een leuk teamuitje gepland en werden de kroegen van Groningen nog onveilig gemaakt. Aanstaande dinsdag staat er na twee verloren wedstrijden een bekerduel op het programma tegen concurrent Smash Beilen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.