Home / archiefcentraal / veteranen ontmoetings centrum opent deuren in hardenberg

veteranen ontmoetings centrum opent deuren in hardenberg

In mei 2015 is, na jaren van voorbereiding, begonnen met de realisatie van het V.O.C. Vechtdal. Dankzij sponsoren en de inzet van vrijwilligers is een ontmoetingsplek gerealiseerd voor veteranen. Elke veteraan, familie of vrienden van veteranen en andere belangstellenden vanuit Hardenberg en omgeving zijn welkom in het ontmoetingscentrum.

Daarnaast heeft het VOC een signalerende functie. Als het niet goed gaat met veteranen, door de dingen die zij in het verleden hebben meegemaakt, kan het VOC adviseren en doorverwijzen naar professionele hulpverlening. Hiervoor worden vrijwilligers opgeleid.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.