Home / archiefcentraal / verrukkelijk vechtdalavondje bestel nu je sintbox

verrukkelijk vechtdalavondje bestel nu je sintbox

Pepernotenbrood, Vechtdaleieren en appelsap van Vechtdalappels, ambachtelijk banket, broodsoorten en Vechtdalpasta, roomboter en ander Puur Vechtdal zuivel, speciaalbier, streekwijn, droge worst en kaas uit de streek. Zomaar een paar ingrediënten die op het Sintmenu staan van ‘De Buurman’. Een heel etmaal genieten van gezonde en verse producten uit de streek.

Bestel je Sintbox vòòr 2 december 24.00 uur. De Sintbox is een initiatief van ‘De Buurman’ en is een gezinspakket van €99,00, dat geschikt is voor 2 tot 6 gezinsleden of voor 4 volwassenen. Bestellen kan tot en met 2 december 24.00 uur via www.verrukkelijkvechtdal.nl/Sintbox. De kakelverse Sintbox kan op vrijdag 4 december afgehaald worden bij het door jou gekozen afhaalpunt van De Buurman, in de regio Zwolle/Salland/Vechtdal/IJsseldelta.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.