verrukkelijk vechtdal smaakplatform van het oosten

Op uitnodiging van Vechtdal Marketing staken journalisten en regionale Smaakambassadeurs vandaag de handen uit de mouwen tijdens de workshop ‘Ongehutste Pot 3’, waarbij gekookt werd met streekproducten uit het Vechtdal, in Librije’s Atelier. Het persevent en tevens de aftrap van de campagne Verrukkelijk Vechtdal werd zeer goed ontvangen door de aanwezige journalisten. De eerste toezeggingen voor grote publicaties in landelijke titels zijn dan ook een feit. “Kleuren, smaak en passie, deze kookworkshop bij de Librije met veel Vechtdal ingrediënten is een feest!” Door de aanwezigheid van regionale smaakambassadeurs voel je de passie waarmee ondernemers hier in de regio werken aldus Charlotte Balder van ‘Residence Magazine’. Na afloop van de workshop is een aantal journalisten richting Vechtdal vertrokken om de regio te gaan ontdekken en een nachtje te verblijven.

Online winactie
Vanaf volgende week start er een online winactie op www.verrukkelijkvechtdal.nl. Door het achterlaten van een email adres maken deelnemers kans op een kookworkshop voor 10 personen bij de Librije. De winactie loopt van 10 november tot en met 10 december 2015 en wordt ondersteund door culinaire titels als Elle Eten, Jamies Magazine en Delicious.

www.verrrukkelijkvechtdal.nl
Het platform Verrukkelijk Vechtdal biedt een rijk programma aan culinaire activiteiten, waarmee gastronomische grenzen worden opgerekt. Online bezoekers en fijnproevers worden uitgedaagd om al het verrukkelijks uit Vechtdal te ontdekken. Streekproducten, smaakarrangementen en activiteiten, kookconcepten en smaakroutes, alles gebundeld onder de noemer ‘Verrukkelijk Vechtdal’. Met de gelijknamige campagne wil Vechtdal Marketing dit jaar nog het platform introduceren, publiek opbouwen en aan zich binden. Volgend jaar zal de campagne een vervolg krijgen. Verrukkelijk Vechtdal is een samenwerking tussen Vechtdal Marketing, founders en betrokken ondernemers en is mede tot stand gekomen door financiering van Provincie Overijssel.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.