Home / archiefcentraal / veel belangstelling voor wervelende slagwerkshow

veel belangstelling voor wervelende slagwerkshow

De show was afwisselend en spectaculair. Het begon al meteen met een bombastische opening, met direct aansluitend een verlichte stokken act. Vervolgens was het de beurt van aan de jeugdige talenten van de drie slagwerkgroepen. Zij lieten zien dat de toekomst gegarandeerd is van talent en enthousiasme op het gebied van slagwerk.

De A-groepen zetten de avond voort met complete slagwerkshows, waarbij alles uit de kast werd gehaald. ‘The Moonwalk’ van drie Michael Jacksons, een historische aankondiging van een nummer uit de geschiedenis, een drumbattle met verlichte stokken en een live optreden van zangeres Charlotte Kleinlugtenbelt en toetsenist Axel Zwinselman, begeleid door slagwerkers. Het is een kleine greep van optredens die afwisselend op de verschillende podia van Reimink zijn gebracht.

Het aanwezige publiek genoot van een muzikale show, die ‘anders dan normaal’ was en waarbij zij onder het genot van een drankje geëntertaind is. Dat was precies de insteek van de showcommissie van deze avond, die bestond uit zes slagwerkers, afkomstig van de drie slagwerkgroepen. Met het nummer Played A Live werd de show in stijl afgesloten. René Veenstra, voorzitter van muziekvereniging Polyhymnia, bedankte de aanwezige bezoekers voor hun belangstelling.

De avond werd voortgezet in het voorcafé bij Reimink, waarbij de band De Hendriesch de sfeer vasthield en waar de bezoekers en de muzikanten lekker konden nagenieten van een geslaagde avond. Kijk voor een sfeerimpressie van de avond op www.muziekverenigingpolyhymnia.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.