vechtstreek organiseert bijeenkomst in kasteel eerde

Je kunt met medewerkers en vrijwilligers in gesprek om vrijwilligerswerk bij Natuurmonumenten en Vereniging Natuur en Milieu De Vechtstreek te doen. Ook is er een rondleiding door het kasteel en een markt met leuk vrijwilligerswerk.

Uiteraard kan je ook gewoon langskomen om eens te horen wat anderen beleven in de natuur en wat zij zoal voor Vereniging Natuur en Milieu De Vechtstreek en-of Natuurmonumenten doen en hoe zij dit ervaren. Ook als je geen vrijwilliger wilt worden, of op dit moment nog geen tijd hebt om je in te zetten voor vrijwilligerswerk, ben je van harte welkom!

Ook zaterdag 7 november komt Vereniging Natuur en Milieu in actie. Dan werken de vrijwilligers in het Varsenerveld tijdens de landelijke natuurwerkdag. Kijk hier voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.