Home / archiefcentraal / vechtstede presenteert tweede editie lokale goede doelengids

vechtstede presenteert tweede editie lokale goede doelengids

Volgens Vechtstede zien notarissen bij het opstellen van testamenten een toenemende belangstelling voor lokale organisaties die zich inzetten voor het goede doel. In 2010 nam Vechtstede het initiatief om de in haar werkgebied actieve organisaties te bundelen in een gids. De organisaties zijn allemaal door de belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) aangemerkt. Het notariskantoor wil in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen op deze wijze een brug slaan tussen de goede doelen en mogelijke donateurs.

Vrijdag presenteert Vechtstede Notarissen de tweede editie van de gids. In Dalfsen neemt wethouder Von Martels het eerste exemplaar daarvan in ontvangst bij de VII Deugden en in Slagharen wordt een gids overhandigd aan Froukje Tinselbaar van de gemeente Hardenberg. In ‘t Olde Stadhuus van Ommen ontvangt burgemeester Boumans een exemplaar.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.