Home / archiefcentraal / van dedem marke organiseert kerstmarkt

van dedem marke organiseert kerstmarkt

Op de gezellige, sfeervolle kerstmarkt kan je onder andere fraaie producten kopen die gemaakt zijn door zowel de bewoners van de Van Dedem Marke als de cliënten van de dagactiviteitencentra van de Baalderborg Groep. Ook zijn er diverse kraampjes van de middenstand van Dedemsvaart, zoals DA Evelien Drent, de Wereldwinkel, de Streekwinkel en vele anderen.

Tijdens de kerstmarkt kan je ook winterse lekkernijen kopen, zoals oliebollen, snert, warme chocolademelk en glühwein. Het Rad van Fortuin heeft dit jaar extra mooie prijzen. Deze zijn allemaal beschikbaar gesteld door de Dedemsvaartse middenstand. Zo kan je dinerbonnen, vleespakketten, maar ook elektronica winnen. Dit alles in een sfeervolle kerstaankleding. Nieuwsgierig geworden? Iedereen die een kijkje wil nemen is van harte welkom!

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.