Home / archiefcentraal / v v marienberg verlengt contract hans pullen

v v marienberg verlengt contract hans pullen

De technische commissie en het bestuur van Mariënberg zijn zeer content met het feit dat het hen is gelukt om haar trainer ook het komende seizoen ’16/’17 aan de club te binden. Beide partijen waren er redelijk snel uit, de samenwerking is perfect en de selectie is bovendien tevreden over de aanpak van Pullen.

Kortom, contractverlenging lag in de lijn der verwachting en werd donderdagavond officieel bekend gemaakt. Mariënberg speelt voor de winterstop nog drie duels, zaterdag wacht Lemele. De overige twee wedstrijden zijn tegen Drienerlo en Zelos.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.