toneelgroep ommerkanaal speelt in het buurthuis

Het stuk speelt zich af in de schuur van de gebroeders Baakman. Harm, de oudste, is aartslui en een uitvinder van niks. Hij is ook behoorlijk zuinig. Daarom kiest hij ervoor ’s winters in de schuur te wonen. Dan kan hij mooi op de houtkachel koken, want die brandt toch al. Zijn broer Leo, is een hardwerkende bouwvakker, die zich ’n beetje in de hoek laat drukken.

Bij de broers komt van alles over de vloer. Van de getrouwde zuster Ans, met haar alles behalve sympathieke vent Gerrit en hooghartige dochter Karin, tot de bemoeizuchtige buurvrouw Leida. Ook het fanatiek wandelende stel Oscar en Olga komt regelmatig. Job, de huisvriend, is ook niet uit de schuur weg te slaan. Maar niet iedereen komt met de beste bedoelingen. Zeker als het blijkt dat er wat te halen valt. Zelfs de politie bemoeit er zich mee. Als dat maar goed afloopt.

Kijk voor meer informatie op www.buurthuisommerkanaal.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.