Home / archiefcentraal / t denk gelag komt bijeen in trefkoele

t denk gelag komt bijeen in trefkoele

Plaatsgenoot Ellen Brouwer, afgestudeerd in Levensmiddelentechnologie aan de Universiteit van Wageningen, trapt de avond af met haar inleiding. Als vanouds kunnen de aanwezigen daarna discussiëren over de in te nemen stellingen rondom dit veelzijdige thema. Deze keer wordt de pauze muzikaal opgeluisterd door de Wrinkles, een viertal zangeressen uit Dalfsen met een zeer uiteenlopend muzikaal repertoire.

Wil je in een ontspannen omgeving met een hapje en een drankje dus weer gezellig discussiëren en elkaar ontmoeten, dan ben je welkom in de Trefkoel+. De toegang is gratis en het programma begint om 20.00 uur. Alle consumptie zijn voor eigen rekening. Neem voor meer informatie contact op met tdevriesdrent@gmail.com of 06-25363195.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.