Home / archiefcentraal / sv nieuwleusen verlengt contract met hoofdtrainer leeuw

sv nieuwleusen verlengt contract met hoofdtrainer leeuw

Het contract van hoofdtrainer David Leeuw bij SV Nieuwleusen is verlengd. Club en trainer zijn beide zeer tevreden over de samenwerking en hebben daarom besloten er minimaal nog een seizoen aanvast te plakken.

De oefenmeester ziet veel potentie in de huidige groep, zeker ook met de toevoeging van jonge spelers, die veel kwaliteit met zich mee brengen. SV Nieuwleusen is zeer content met de invulling en werkwijze van Leeuw en wil met de contractverlenging dan ook graag de ingezette lijn doortrekken.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.