Home / / succesvolle fanfare promotiedag sdg ommen

succesvolle fanfare promotiedag sdg ommen

’s Middags waren er vijf masterclasses, die onder anderen werden gegeven door leden van de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers. Zo zijn degenen die de tuba workshop hebben gevolgd bezig geweest met verschillende oefeningen. Het deed het muziekgebouw op zijn grondvesten schudden.

De deelnemers staken er veel van op en een deel kon dit direct ‘s avonds laten horen. De dag was na de masterclasses namelijk nog niet voorbij, want om 19.30 uur was er een concert in de Gereformeerde Kerk. SDG Ommen begon met een mooi koraal wat werd opgedragen aan alle slachtoffers in Parijs. Nadien was er een gevarieerd programma, wat werd overgenomen door de RFGGJ na de pauze.

De vereniging kijkt terug op een mooie, muzikale en gezellige dag. Kijk voor meer informatie op www.sdgommen.nl

Lees ook

Lampie: Eerlijke pedaalridder

Was het een tijdje terug nog filefietsen, nu is er plenty ruimte. Het is mooi …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.