Home / archiefcentraal / studenten alfa college leren apps ontwikkelen met swift

studenten alfa college leren apps ontwikkelen met swift

De studenten hebben een fantastische week gehad. De auteur had een enthousiast verhaal en een duidelijke methodiek. Tijdens de cursus werd veel theorie behandeld, maar de studenten mochten ook zelf met de programmeertaal aan de slag. Dat was natuurlijk het leukst. Veel gehoorde reactie waren dan ook: “Wat is dit vet” en “Jammer dat de cursus is afgelopen.”

Een aantal studenten had op dag twee al een app gemaakt. Vol trots werd deze zelfgemaakte creatie aan de auteur en medestudenten getoond. Op dag vier had iedereen genoeg kennis om met Swift overweg te kunnen. Er werd flink geprogrammeerd en gezamenlijk een werkende app ontwikkeld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.