studenten alfa college hardenberg speeddaten met ouderen

De gehele organisatie lag in handen van de studenten. Van de klas Verzorgende-IG gaven twaalf opa’s en oma’s uiteindelijk gehoor aan de oproep. In tweetallen namen de ouderen aan een tafeltje plaats. Onder het genot van een kopje koffie of thee werden onderwerpen als jeugd, familie, sporten, ouder worden, wonen en toekomstperspectief met de studenten besproken. Na tien minuten werd er door de studenten van tafeltje gewisseld.

De speeddates waren erg geslaagd. De jongeren hebben er veel van opgestoken en de opa’s en oma’s waren erg enthousiast. Deze activiteit wordt nog door de studenten geëvalueerd, maar één ding lijkt zeker: het speeddaten krijgt een vervolg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.