sportverenigingen vullen verenigingsmonitor in

Sportservice Overijssel heeft de Verenigingsmonitor Overijssel in opdracht van de provincie Overijssel in 2011 ontwikkeld en voor de eerste keer uitgevoerd. In 2013 is dit onderzoek herhaald en dit jaar wordt de Verenigingsmonitor voor de derde keer uitgevoerd in samenwerking met het merendeel van de Overijsselse gemeenten. Met de resultaten kunnen ontwikkelingen en trends worden waargenomen.

In samenwerking met het Mulier Instituut is in 2013 de Vitaliteitsindex toegevoegd. Hiermee worden vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid van een sportvereniging gemeten. De uitkomsten zijn voor zowel de gemeente als de sportvereniging van belang om goed in te kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Betrouwbaar beeld
Sportverenigingen ontvangen van hun eigen gemeente een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek. Voor een betrouwbaar beeld van de vitaliteit van de Overijsselse sportverenigingen is het van groot belang dat zoveel mogelijk verenigingen de Verenigingsmonitor invullen. Invullen kan tot 3 januari 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.