Home / archiefcentraal / spetterende uitvoering gymnastiekvereniging fit lemele

spetterende uitvoering gymnastiekvereniging fit lemele

De allerkleinsten begonnen met een klim- en klauterparcours en tijgerden er op los in een spannende jungle. Vervolgens namen de jongste en oudste recreatiegroep en de selectie het over met spectaculaire oefeningen op balk, ringen, lange mat en brug en grote sprongen over de kast, salto’s, enzovoorts.

De oudere damesgymgroep verzorgde in de pauze de catering, waardoor iedereen weer opgeladen was voor het tweede deel van de filmavond. De bootcamp trapte af met een korte versie van een training die normaal gesproken buiten in de natuur plaatsvindt en waarbij menig zweetdruppel door de zaal vloog. Daarna namen de leden de toeschouwers weer mee in hun spannende filmacts, waarbij menig toeschouwer zijn hart vasthield over de goede afloop.

Mede door de mooie lichteffecten werd het een geweldig schouwspel. De hele vereniging, waaronder de deskundige leiding, maar ook veel vrijwilligers erom heen, is betrokken geweest om deze avond onvergetelijk te maken. De vereniging wil iedereen die heeft meegewerkt hartelijk bedanken.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.