Home / archiefcentraal / spectaculaire slagwerkshow bij reimink in lemelerveld

spectaculaire slagwerkshow bij reimink in lemelerveld

De show wordt spectaculair en afwisselend. Een nummer met zes drumstellen tegelijk, een ode aan Micheal Jackson en een nummer waarbij ‘De slag bij Nieuwpoort’ letterlijk en figuurlijk wordt weergegeven. Het zijn zomaar drie voorbeelden van het afwisselende programma. In totaal doen ruim 50 muzikanten mee aan dit evenement en met name de stukken die samen zijn ingestudeerd zijneen indrukwekkende weergave van slagwerk in combinatie met show en entertainment.

“Three bands, one sound” is het credo van de slagwerkgroepen uit Lemele, Weerselo en Lemelerveld. De slagwerkers hebben het programma bijna rond en het belooft een avond vol afwisseling en indrukwekkende slagwerkshows te worden. “Ongebruikelijke optredens, waarbij de bezoekers optimaal vermaakt worden, dat is wat we willen”, aldus instructrice Henrike Palland van de slagwerkers uit Lemelerveld en Weerselo. In Weerselo heeft zij ervaring met dit soort slagwerkavonden en de reacties zijn daar ieder jaar weer verbluffend. “In een ongedwongen sfeer, waar tijdens de optredens een hapje en drankje geserveerd worden, zien we dat de bezoekers een heerlijke avondje uit beleven”, aldus Henrike.

De entree is gratis en de zaal is open vanaf 20.00 uur. Na de slagwerkshow zal een 3-mans live-band de after-party verzorgen. Zij spelen unplugged met zang en een slagwerksausje. Het belooft dus een heerlijk avondje uit te worden bij Reimink aan het Kroonlplein in Lemelerveld. De slagwerkers verwelkomen je in ieder geval met een spectaculaire opening.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.