spectaculaire off the road rit in balkbrug

Na de successen van de twee voorgaande edities, met zo’n 600 deelnemers, belooft het dit jaar weer een mooi spektakel te worden. De locatie van de start en finish, het terrein aan de Molenweg, is een uitgelezen plek om zaterdag de 21e gezellig samen een drankje te doen, een kop soep te nuttigen en natuurlijk de motoren te bekijken. Voor de MAC van Dedem een bekende locatie, want op dit terrein vinden ook de jaarlijkse Int. Jacobs Groep Grasbaanraces plaats tijdens de Pasen.

De rit begint spectaculair, met start vanuit een oplegger. Verder is er een spectaculaire brug aan de 2e Schansweg en een uitgebreid cirkelparcours aan de Achterweg. Nieuw dit jaar is een spectaculair onderdeel middenin Balkbrug. Kortom een mooi moment om eens een kijkje te nemen bij de start/finish of langs de route van deze mooie Off the road rit. Ook tijdens de veertig kilometer lange route rond Balkbrug en omgeving kan je de rijders mooie capriolen uit zien halen.

Uiteraard zorgt de organisatie op het terrein aan de Molenweg ook voor de nodige catering voor zowel de rijders als de toeschouwers. Houd de Facebook– en Twitterpagina van de Off the road rit in de gaten voor het laatste nieuws.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.