Home / archiefcentraal / sis and bro bakery eerlijk en puur vechtdal

sis and bro bakery eerlijk en puur vechtdal

Broodje wolvarken, bij de Vechtdalrokerij gerookte zalm, beenham van Vechtdalrunderen en zelfs het personeel komt uit het Vechtdal. “Wat ons zo uniek maakt is de moderne open inrichting”, legt Maarten uit. “De klant kan het broodje volgen van het deeg tot het moment dat het broodje aan de klant overhandigd wordt. Daarnaast zijn wij de enige in Ommen die broodjes en koffie to-go aanbieden.”

Naast luxe belegde broodjes biedt Sis & Bro ook taartjes, salades, koeken, cake en hele brden aan, grotendeels vrij van lactose en E-nummers en gemaakt van spelt en desem.

Dat zelfs bedrijven de weg vinden naar Sis & Bro, blijkt wel uit de orders die binnenstromen. Behalve de broodjes voor bedrijfslunches, weten veel bedrijven ook de weg te vinden voor kado’s. “Bedrijven zijn tegenwoordig steeds creatiever met kadootjes rondom Sinterklaas en Kerst en het streekproduct wordt hierin steeds populairder. Wij verzorgen dus ook kadopakketten voor particulieren en bedrijven”, vertelt Vera. Naar eigen zeggen kan ze pakjes maken van 1 tot 1000 euro. Alles kan bij Sis & Bro, zolang het maar eerlijk en puur is en uit het Vechtdal komt.

Like Sis & Bro op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwe producten, acties en overige nieuwtjes rondom dit unieke concept.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.