sinterklaas slaat marienberg en beerzerveld niet over

Of zijn paard, Americo, er ook bij is, is nog maar de vraag. Americo wil namelijk nog even langs Anky, je weet wel die Van1 Grunsven. Maar ook het andere vervoermiddel van Sinterklaas is om door een ringetje te halen.

Na het ontvangst in Beerzerveld vertrekt Sinterklaas en zijn gezelschap voor een rondrit door Beerzerveld en Mariënberg. De tour eindigt bij Café-Restaurant ‘Den Mariënberger’, waar Sinterklaas en zijn pieten een ouderwets feestje gaan vieren. Natuurlijk zal een traktatie niet ontbreken.

Voor de oudere kinderen (groep 6 t/m 8) draait in buurthuis de Grendel in Mariënberg een leuke en spannende film. Tevens reikt Sinterklaas hoogtspersoonlijk de prijzen uit aan de winnaars van de kleurwedstrijd. Kortom, genoeg te doen zaterdag 21 november in de anders zo rustige kanaaldorpen, die vooral (rood)zwart gekleurd blijven.