sercodak maakt tegenstander in

In de eerste helft gingen de ploegen gelijk op tot de tiende minuut. Daarna werd het kwaliteitsverschil langzaam zichtbaar. In de 21e minuut was de stand 8-5, maar dit verschil werd geleidelijk groter. De dames uit Dalfsen gingen met 12-7 de rust in.

In de tweede helft gaat het sneller. In de 35ste minuut staat Sercodak op een 17-10 voorsprong. Tien minuten voor het eind van de wedstrijd is het verschil opgelopen tot tien punten: 26-16. Vlak voor tijd neem Sercodak nog een puntje meer afstand van EenOhandbal met een 31-20 voorsprong. En uiteindelijk eindigt de wedstrijd in een 35-20 overwinning voor Dalfsen.

[tweetwidget type=”single” query=”660841599837085696″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.