sensatie in polen sercodak door

Sercodak Dalfsen heeft zondagmiddag met nog 5 seconden op de klok voor een sensatie gezorgd in Polen. Vistal Gdynia werd met 26-27 verslagen en daardoor gaat Sercodak door naar de achtste finales van de Cup Winners Cup. De thuiswedstrijd werd met 21-20 verloren.

De bezoekers in Polen kregen een spannend duel voorgeschoteld, waarin Sercodak bijna de hele wedstrijd en nipte de voorsprong had. Bij rust stond het 15-14. Ook na rust wist Sercodak een nipte voorsprong te behouden. Een minuut voor tijd werd het nog gelijk, maar Angela Steenbakkers benutte in de laatste minuut een strafworp en dat bleek het beslissende punt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.