Home / archiefcentraal / sensatie in polen sercodak door

sensatie in polen sercodak door

Sercodak Dalfsen heeft zondagmiddag met nog 5 seconden op de klok voor een sensatie gezorgd in Polen. Vistal Gdynia werd met 26-27 verslagen en daardoor gaat Sercodak door naar de achtste finales van de Cup Winners Cup. De thuiswedstrijd werd met 21-20 verloren.

De bezoekers in Polen kregen een spannend duel voorgeschoteld, waarin Sercodak bijna de hele wedstrijd en nipte de voorsprong had. Bij rust stond het 15-14. Ook na rust wist Sercodak een nipte voorsprong te behouden. Een minuut voor tijd werd het nog gelijk, maar Angela Steenbakkers benutte in de laatste minuut een strafworp en dat bleek het beslissende punt.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.