Home / archiefcentraal / schaatsen slijpen en ruilbeurs in paviljoen de ijskelder

schaatsen slijpen en ruilbeurs in paviljoen de ijskelder

Leden en seizoenabonnees van IJsvereniging De Doorloper Ommen kunnen zaterdag 21 november van 10.00 tot 12.00 uur op vakkundige wijze gratis hun schaatsen laten slijpen. Bovendien is er dan een ruilbeurs. Op de beurs worden voor gunstige prijzen schaatsen te koop aangeboden of worden geruild voor een andere maat. Ook zijn overtollige schaatsen welkom. Daar kunnen mogelijk andere schaatsers weer blij mee worden gemaakt. De beurs en het schaatsen slijpen vinden plaats in paviljoen ‘de IJskelder’ in het Laar.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.