Home / archiefcentraal / saxenburgh licht voor over prostaatkanker

saxenburgh licht voor over prostaatkanker

Uroloog Roy Hassankhan en Oncoloog Ruud Blankenburgh vertellen tijdens de avond meer over hormonale therapie en mogelijke behandelingen wanneer prostaatkanker niet meer hormoongevoelig is. Hierna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Ervaringsdeskundigen Harm Heuvink en Gerard Dijkstra zijn vertegenwoordigers van de Prostaatkankerstichting en delen hun eigen ervaringen met de aanwezigen. Er is daarnaast gelegenheid om de informatiestand van deze patiëntenorganisatie te bezoeken.

Nicoline van Beek treedt op met haar Theatervoorstelling: ‘Theater van het Gedeelde Leed’. De voorstelling is gemaakt speciaal voor professionals, patiënten en hun dierbaren, die te maken hebben met prostaatkanker. Doel van de voorstelling is, herkenning van het verhaal van de ziekte, de vragen die dit bij hen oproept, de keuzes die gemaakt moeten worden en de consequenties die deze keuzes met zich mee brengen.

Van te voren aanmelden is noodzakelijk in verband met de beschikbare ruimte. Dit kan via vechtgenoten@live.nl of 06-39032263 tot 8 november. De toegang is gratis.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.