Home / archiefcentraal / ruime overwinning voor ozc

ruime overwinning voor ozc

OZC kwam sterk uit de startblokken op sportpark ’t Hoge Laar. Na acht minuten spelen kwamen de bezoekers al op voorsprong dankzij een doelpunt van Floris Buitenhuis. Diezelfde Buitenhuis zorgde een paar minuten voor rust ook voor een verdubbeling van de voorsprong. Met een comfortabele 0-2 voorsprong ging OZC na 45 minuten de theepauze in.

In de tweede helft kon HFC Storica geen ommekeer in de wedstrijd teweeg brengen en speelde OZC een gewonnen wedstrijd. In de slotfase maakten de bezoekers er zelfs nog 0-3 en 0-4 van via Dennis ter Burg (’86) en Frank Jansen (’93).

Door deze overwinning nestelt OZC zich in de topvier van de zaterdag 3e klasse C met daarachter vijf ploegen kort bij elkaar. Volgende week staat de kraker in Ommen tussen OZC en koploper SC Lutten op het programma.

Stand bovenin 3C:
1. SC Lutten – 21
2. Gramsbergen – 20
3. Bergentheim – 18
4. OZC – 17
5. Hardenberg’85 – 14

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.