Home / archiefcentraal / repareer je spullen in het repair cafe

repareer je spullen in het repair cafe

Staat er al tijden iets in de kast dat niet goed meer werkt? Neem het mee naar het Repair Café! De vrijwilligers doen hun uiterste best om het een tweede kans te geven. Of het apparaat nu wel of niet gerepareerd kan worden: het kost niets, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.

Dat het Repair Café plaatsvindt bij de Kringloopwinkel is geen toeval. Beide organisaties hebben tot doel de afvalstroom te beperken en op die manier de verspilling van grondstoffen tegen te gaan. Naast het kringloopbedrijf en de Stichting Repair Café is ook SOM, Stichting Ommen Millenniumgemeente erbij betrokken. Alle drie de organisaties streven naar duurzaamheid en hebben hun krachten gebundeld om hun doelstellingen te verwezenlijken.

Vrijwilligers
Het Repair Café in Ommen is nog op zoek naar vrijwilligers. Zeker technici op het vlak van elektra en elektronica. Wie-o-wie kan en wil zijn of haar kennis af en toe delen en mensen helpen bij het repareren van kapotte spullen? Informatie of aanmelden kan bij de Kringloopwinkel in Ommen via 0529-453201 en www.noggusennoggus.nl.

 

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.