Home / archiefcentraal / punt voor nieuwleusen ondanks slecht begin

punt voor nieuwleusen ondanks slecht begin

Nieuwleusen begon slecht aan de wedstrijd. Na negentig minuten spelen kwam het op achterstand toen WZC kon scoren uit een corner. In het restant van de eerste helft bracht Nieuwleusen vervolgens te weinig om aanspraak te maken op de gelijkmaker, zo vond Nieuwleusen-trainer David Leeuw.

“We begonnen echt heel erg slap. Na de 1-0 zakten zij massaal in en waren wij in balbezit te slordig. Wij leverden te weinig energie daarna om een goede wedstrijd neer te zetten”, zo vertelde Leeuw. Ook in de tweede helft was het volgens Leeuw nog niet volledig naar wens maar kwam Nieuwleusen wel op gelijke hoogte.

“In de tweede helft zat er iets meer pit in maar was het in balbezit nog te matig. We scoren nog wel en kregen ook kansen op de 1-2. Op basis van de eerste helft is 1-1 echter gewoon een terechte uitslag. Volgende week weer een nieuwe kans maar dan zullen we wel beter moeten starten”, besloot Leeuw zijn verhaal.

De gelijkmaker van Nieuwleusen viel in de 86e minuut en kwam op naam van Rob Muller. Volgende week gaat Nieuwleusen op bezoek bij Bruchterveld.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.