Home / archiefcentraal / punt voor lemele tegen juliana32

punt voor lemele tegen juliana32

Lemele en Juliana’32 waren voorafgaand aan het duel de nummers zeven en acht van de zaterdag 3e klasse D en waren slechts één punt van elkaar verwijderd op de ranglijst, in het voordeel van Juliana’32. Belangrijke punten dus voor beide ploegen vanmiddag die elkaar ook in de wedstrijd niet veel ontliepen.

Lemele kwam echter wel minder uit de startblokken dan Juliana’32 en keek al snel tegen een achterstand aan. In de zesde minuut van de wedstrijd opende Wes Groot Roessink namens de bezoekers de score. Lemele moest het spel in de eerste helft aan de bezoekers laten en probeerden zelf via de tegenaanval gevaarlijk te worden. Ondanks nog een paar goede kansen voor Juliana’32 bleek de vroege 0-1 tussenstand tevens de ruststand.

In de tweede helft ging Lemele wat meer druk vooruit zetten en op jacht naar de gelijkmaker. Hierdoor kwam er voor de bezoekers uit Hengelo automatisch meer ruimte waar ze na een dik uur spelen gebruik van maakten. Wederom vond Wes Groot Roessink het net door middel van een kopbal: 0-2 in de 64e minuut.

Lemele werd vervolgens echter beloond voor het meer aanvallende spel. In de zeventigste minuut kon Tim Woudsma namens Lemele de aansluitingstreffer binnen schieten na slap uitverdedigen van de bezoekers. Zeven minuten later schoot Woudsma zelfs de gelijkmaker tegen de touwen en ook ditmaal profiteerde Woudsma van een fout achterin bij Juliana’32.

Het bleef bij deze 2-2 waardoor Lemele ondanks een 0-2 achterstand toch nog een punt binnen sleepte. De onderste ploegen zijn echter wel weer dichterbij gekomen doordat onder andere Kloosterhaar en RKSV vanmiddag wonnen. Lemele bevindt zich nu op de negende plek in 3D, middenin de grote groep van de nummers vijf tot en met dertien op de ranglijst. Het verschil tussen nummer vijf Drienerlo en nummer dertien RKSV bedraagt slechts zes punten.

Volgende week is Lemele vrij aangezien er dan een beker/inhaal-ronde op het programma staat. Een week later hervat Lemele de competitie op bezoek bij Mariënberg.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.