poll terugdraaien klok levert amper fysieke klachten op

De stelling van afgelopen week was: ‘Ik ervaar fysieke problemen doordat de klok een uur is teruggedraaid’. Blijkbaar vallen de fysieke ongemakken als gevolg van de wintertijd wel mee bij de inwoners van het Vechtdal. Van de bezoekers van vechtdalcentraal.nl is slechts 27,1% het eens met de stelling.

Zaal Jansen
De poll van deze week gaat over de locatie van Zaal Jansen in Lemelerveld. Vorige week werd duidelijk dat de gemeente Dalfsen van plan is appartementen, drie-onder-één-kapwoningen en rijwoningen te bouwen op de plek waar de familie Jansen jarenlang het zalencentrum draaiende hield. Onder andere de vormen van het voormalig klooster van Lemelerveld keren terug.

De poll van deze week luidt:
[poll id=27]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.