Home / archiefcentraal / poll pieten in vechtdal horen gewoon zwart te zijn

poll pieten in vechtdal horen gewoon zwart te zijn

Eén ding viel op aan de intochten in het Vechtdal afgelopen weken: alle pieten waren ‘gewoon’ zwart. Ondanks de landelijke discussie over de kleur van Sints hulpjes. Het overgrote merendeel van de bezoekers van Vechtdal Centraal vindt dit een goede beslissing. Liefst 94% is het eens met de zwarte kleur van de pieten.

Winterbanden
Ondertussen dalen de temperaturen en was het al een aantal ochtenden flink koud in het Vechtdal. De strooiwagens zijn weer uit de stalling gehaald en er wordt weer volop zout gestrooid. En dat is hard nodig, want zonder winterbanden is het aardig glibberen op sommige wegen. De stelling van deze week luidt:
[poll id=41]

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.